Guanyadora concurs de maig

Veiem que el concurs del mes de maig, tot i ser molt fàcil, no us ha cridat gens l'atenció. Què us sembla si ens feu propostes pel proper? O de què us agradaria trobar per aquí?

De tota manera i per agraïr a les nostres dues participants haber passat per aquí i dir-nos quins llibres els havien regalat, fem el sorteig!!!



Abril Granados, ja pots passar a recollir el teu llibre de regal. Felicitats! Us recordem que l'Abril ha guanyat De quan Hitler va robar el conill rosa. N'esperem la seva fitxa quan l'hagis llegit, Abril!

D'altra banda, i esperant també les seves fitxes, us deixem aquí les portades i els enllaços als llibres que aquestes dues companyes van rebre aquest Sant Jordi. 



Un d'ells és Els Jocs de la Fam de la Suzanne Collins i us deixem un bloc per seguir tot el què surti a les xarxes de la Catniss i companyia. A veure què ens explica l'Abril, un cop hagi gaudit de la trilogia.




D'altra banda, l'Edith, va rebre Todo lo que podríamos haber sido tú y yo si no fuerámos tú yo de l'Albert Espinosa. Us en deixem el book trailer, per si algú no en coneix l'argument. 






Continuem llegint!

Comentaris

FITXES DE LECTURA

Hecho con Padlet