Catherine. Modiano i Sempé.

Els llibres il·lustrats sempre són més gustosos. Ens fan parar la lectura, recrear-nos en el detall i deixar volar la nostra imaginació... No són com els còmics, no. No hi ha dibuixos arreu, no hi ha vinyetes. Simplement il·lustracions que ens van sorprenent de mica en mica i posant colors i formes a les històries. 
També s'ha de dir que hi ha il·lustradors i IL·LUSTRADORS, així amb majúscules. I un d'aquests és en Jean-Jacques Sempé que sempre ens meravella amb el seu traç. I ja mai més podrem oblidar les il·lustracions que han acompanyat la història llegida. Mai més. 



La Júlia de 1er ESO C ha pogut descobrir una d'aquestes històries il·lustrades per Sempé de la mà de la lectura de Catherine de Patrick Modiano. La tenim a la nostra biblioteca d'aula!! I ens en deixa la fitxa: 

TÍTOL: Catherine.

AUTOR: Patrick Modiano.

EDITORIAL: Blackie Books.

RESUM: La Catherine viu a París amb el seu pare i, com ell, porta ulleres. La seva mare, però, viu a Nova York i és ballarina com ella. Ens explica com quan ha de ballar s'ha de treure les ulleres, perquè ella vol ser igual igual igual que la seva mare ballarina. 

OPINIÓ: M'ha agradat molt la lluita de la Catherine per convertir-se en algú com la seva mare. 

Júlia Guiu, 1er ESO C.





Comentaris

FITXES DE LECTURA

Hecho con Padlet