Recomanacions per fer la carta als Reis!!!

Andrea Castañeda
3r ESO B

Per fi ja s’apropa el nadal, i amb ell un munt de menjar, regals i… llibres! Es l’època perfecta per emplenar les nostres prestatgeries de nous exemplars i aprofitar per llegir-nos aquells que porten mesos (o anys) sense ser llegits per falta de temps. JA NO TENIM EXCUSA! (Bé, potser això de la família si que és una excusa...)

Anem al gra, avui porto TRES llibres que podeu demanar, llegir, rellegir, estimar, abraçar, olorar i un llarg etcètera.

El primer és... *tambors*

Nits Blanques (Let It Snow) de John Green, Maureen Johnson i Lauren Myracle. Com no, aquest preciós llibre nadalenc on es narren tres històries d’amor, drama, i molts problemes transcorreguts el dia d’any nou. A cada pàgina hi ha molta més tensió, el voldràs portar a tot arreu enganxat a tu per llegir-lo en qualsevol moment possible. Cridaràs, ploraràs, riuràs i maleiràs que a tu no et passin aquest tipus de coses (la crua realitat).






Continuem amb l’Assasinat a l’Orient Express d’Agatha Christie. Tracta d’Hercule Poirot, que torna a Anglaterra al tren de l’Orient Express després de resoldre un cas molt important a Síria. En ple hivern, el vehicle acostuma a anar vuit, però, aquesta vegada va inusualment ple. Després de la seva primera nit, comencen a succeir misteriosos assassinats. Aprofito per a fer spam (no ens promocionen, però, per si de cas) i dir que el 3 de Novembre va sortir la pel·lícula, encara que és força diferent.





I per últim, però no menys important: Sobre Grace, d’Anthony Doerr. Tracta d’un noi, en David, que des de petit ha estat obsessionat amb la neu. A mès, té un do: pot veure les coses abans de que passin. Les seves premonicions li permeten saber si el veí serà atropellat per un autobús o si s’enamorarà d’alguna dona al supermercat. Però quan David somnia que la seva futura filla s’ofegarà en una inundació sense que ell pugui salvar-la, la seva vida s’arruïna. Abandonar la seva família, la seva casa i el seu futur es l’únic que sap fer per negar el somni que el persegueix.
He de dir que aquest llibre NO me l’he llegit encara, però prometo fer-ho aquestes vacances, perquè la veritat es que sona MOLT interessant, i té molt bones crítiques.


Espero que ara tingueu algunes idees de que voleu de regal, o per a quins llibres estalviar els diners que et dona l’avia. Bon nadal!

Comentaris

FITXES DE LECTURA

Hecho con Padlet