Seguim la pista

Un cop hem tornat de les vacances de Setmana Santa, recobrem la recerca del llibre amagat. Hem pensat aquest cop proposar-vos unes preguntes, com si fos una gimcana a Internet. Quan tingueu les respostes, haureu d'escriure-les en un paper i passar per Secretaria, ensenyar-les a la Inés o la Raquel i, si són correctes, us entregaran el premi que en aquesta ocasió és el llibre de Tom B. Stone, L'escola calavera.




Qüestionari

1. Nom de pila dels dos germans escriptors que van escriure els contes de "La Caputxeta Vermella", "Barbablava"... al s. XIX
2. Un dels seus contes, basat en una noia molt guapa que es abandonada en meitat d'un bosc i rescatada per uns nois que hi treballen en unes mines, va tenir una versió cinematogràfica de dibuixos animats. De quin any és aquesta filmació?
3. Quin és el segon nom de pila del famós productor d'aquesta pel·lícula?
4. Al 2013, aquesta companyia estrena una nova producció cinematogràfica en la qual els seus protagonistes van a la universitat. Quin és el nom dels protagonistes principals que ja apareixien a la primera part que es va fer d'aquesta pel·lícula al 2001?



[Recordeu heu d'escriure les respostes en un paper i portar-lo a Secretaria. I només us demanem que ens envieu una foto vostra al nostre correu electrònic un cop el tingueu.]

Comentaris

FITXES DE LECTURA

Hecho con Padlet