Harry Potter y el legado maldito

AUTOR: JK. ROWLING

EDITORIAL: SALAMANDRA

RESUM: Els fills de tots els nostres estimats protagonistes de la saga ja tenen edat per entrar a Hogwarts. Vivim a l’andana 9 i ¾ com es dirigeixen al tren cap a l’escola els fills del Harry, de l’Hermione, del Draco… Això ens assegura noves aventures perquè tot s’hereta! L’Albus i en Scorpius seran qui ens faran volar per les pàgines esperant o no el retorn de qui no pot ser nomenat... tornarà en Voldemort?

FRASE QUE MÉS M’HA AGRADAT: Ginny: “La gente cree saberlo todo sobre ti, pero tus momentos más bonitos siempre han sido... heróicos, pero discretos.

OPINIÓ: Per als seguidors d’en Harry tornar a reviure’l és creure de nou en la màgia. En tractar-se d’un llibre basat en l’obra de teatre que representen a Londres, són capítols breus que segueixen els actes dalt de l’escenari. Per la qual cosa es fa una lectura ràpida i dinàmica. A més explica com passen, per exemple, els dementors entre el públic i és realment emocionant. Llibre només apte per a mags que continuen esperant la carta de Hogwarts, abstenir-se tots aquells muggles que viuen la rutina gris. Aquests potser es troben les pàgines en blanc!!!

BONUS: Per als mags de debò que llegiu aquestes línies us deixem una web on podreu descobrir quin és el vostre patronus o de quina casa sou, entre d'altres coses! Perdeu-vos-hi una estoneta!!!!

Il·lustració màgica de Pottermore

Bona castanyada i terrorífic Halloween des de Hogwarts!!!!!

Esther Riba
Dept. de Matemàtiques

Comentaris

  1. Per ser un libre de Harry Potter es molt curt i a mi aixó m'agrada molt, tracta dels fills de Harry Potter i la Gini, parla també dels fills de l'Hermione i el ron es molt xulo.

    Aurem C

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

FITXES DE LECTURA

Hecho con Padlet