Nous curs, noves lectures


Bon Any!
Malgrat que sembli que l'Any 2016 ja fa uns mesos que va començar i que més aviat està arribant a la seva fi, amb aquesta salutació volem desitjar-vos un bon any, un bon curs 2016/17, de lectures, de llibres interessants, de moments memorables que us facin estimar una mica més el gust per la lectura.
La setmana pròxima començarem amb el PIL, el Projecte d'Impuls a la Lectura. Enguany, ja seran dos cursos de l'ESO els que dedicaran 30 minuts diaris a llegir.
Des que va acabar el curs passat, ens hem dedicat a organitzar aquesta activitat: hem comprat llibres, revistes, còmics nous atenent les vostres demandes, hem reorganitzat les biblioteques de l'aula sense oblidar els lectors que sou vosaltres, hem adequat els espais, hem preparat fitxes de lectura, hem folrat llibres... 
En fi, esperem i desitgem que ho tingueu tot al vostre gust per tornar a gaudir de la lectura durant una estona cada dia.





















P. D.
Posa un punt de llibre a la teva vida i al teu llibre
Alguns alumnes neguitosos pel començament d'aquesta activitat ja han aprofitat una estona per preparar-se el seu propi punt de llibre. D'aquesta manera, esperen poder tenir més a mà els llibres que estiguin llegint i alhora els serà més fàcil localitzar-los a les prestatgeries. Animeu-vos i confeccioneu el vostre, i, si us ve de gust, envieu-nos-el i el publicarem.

Comentaris

FITXES DE LECTURA

Hecho con Padlet