Primer concurs de la Temporadaaaaaaaaaaaaaaaa

Un cop ja som al novembre, us proposem el primer concurs d'aquesta nova temporada on, en aquesta ocasió, podran participar tant l'alumnat de 1r ESO com el de 2n.
Us proposem que trobeu els 15 noms d'escriptors i escriptores que s'amaguen en aquesta sopa de lletres que us hem preparat.
Un cop els trobeu heu de fer una impresió de la pantalla (amb el botó Impr Pant) i enviar-nos-la. Aquella que ens arribi abans serà la guanyadora. El nostre correu el teniu tot seguit aquí al cantó.




Per a facilitar-vos la recerca, heu de saber que dins d'aquesta graella de lletres trobareu els cognoms de les autores i autors de les següents obres: Matilda, Eclipsi, El gos dels Baskerville, Camps de maduixes, L'illa del tresor, El gat negre i altres relats, La volta al món en 80 dies, No somriguis que m'enamoro,Tres metros sobre el cielo, La crida del bosc, Memorias de una vaca, Harry Potter i la cambra secreta, El senyor dels lladres, Flanagan Blues Band.
En total són 14 autors, molts d'ells coneguts de sobres. Estem segurs que no us caldrà cap més ajut per descobrir on s'amaguen aquests noms.

Comentaris

FITXES DE LECTURA

Hecho con Padlet