Sherlock Holmes

Arthur Conan Doyle va crear el 1887 el detectiu amb més enginy de la història, en Sherlock Holmes. Aquest, carregat amb la seva audàcia mental, va sempre acompanyat pel seu amic Watson. La seva obra compta amb 4 novel·les i 56 relats de la parella d'investigadors i des de llavors s'han fet numeroses versions il·lustrades, novel·les ambientades, pel·lícules o fins i tot, sèries! Són uns personatges súper interessants i són molt presents a les nostres biblioteques. El Pol i l'Anna n'han llegit un parell d'exemples i ens els expliquen a continuació! 

TÍTOL: Los misterios de Sherlock Holmes
AUTOR/-A: Arthur Conan Doyle
EDITORIAL:  Una Luna
FRAGMENT ESCOLLIT: “Ja tinc al culpable”
RESUMEN: Al Sherlock se li presenta un cas molt raro: han assassinat un pèl-roig de la Lliga i el Sherlock, amb els seus dons per a la investigació, tracta d’atrapar al culpable.
OPINIÓ: M’ha agradat que hi ha molta intriga. El recomano!!
Pol Sanz. 2n ESO B



TÍTOL: Las aventuras de Sherlock Holmes
AUTOR/-A: Arthur Conan Doyle
EDITORIAL:  Una Luna
FRAGMENT ESCOLLIT: “Es peligroso quitar su cachorro a un tigre, y también es peligroso arrebatar a una mujer una ilusión”
RESUMEN: Este libro está compuesto de tres historias. La que me ha gustado más es la tercera porque es de misterio y de investigación. Trata de una mujer que busca a su marido. Al final todo es un engaño de su padrastro.
OPINIÓ: Me ha gustado la manera de ser de Sherlock Holmes, pero había veces que no se entendía la historia.
Anna Sorolla. 2n ESO B

Comentaris

FITXES DE LECTURA

Hecho con Padlet