Harry Potter i el llegat maleït

Albert Pérez, 1r ESO C.

AUTOR: J.K. Rowling.

EDITORIAL: Empúries.

RESUM: Aquest interessant llibre tracta de la increïble història que protagonitzen (el fill d'en Harry Potter) Albus, i (el fill d'en Draco Malfoy) el Scorpius. Els dos amics s'endinsen en una aventura per a "ressucitar" en Cedric, mort en un llibre anterior de la saga. Aquesta aventura, arribarà molt més lluny del què esperen, ja que un petit canvi al passat pot suposar molts canvis en el present. L'Albus també haurà de conviure amb una situació que ell no ha pogut escollir, ser fill del famós Harry Potter. 

OPINIÓ: El que més m'ha agradat del llibre ha estat quan en Harry, la Ginny, en Ron, l'Hermione i el Draco viatgen al passat amb un reculatemps per rescatar els seus fills i aturar la filla del Voldemort. 


Comentaris

  1. Perdona per les molesties, pero , si ja dius això amb l'opinio, ( que aixo de la villa den volddmort) piers Estes dient in espoiler.

    ResponElimina
  2. Tu explicut millor que abans no mhe explicat gens be. Jo volia dirte, que amb aixo de la filla den voldemort, has ditched un spoiler grant saps???

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

FITXES DE LECTURA

Hecho con Padlet