Omplim de llibres la piscina!


Andrea Castañeda, 3r ESO B.

Ja acabem el TERCER any de PIL. És increïble, no? Això vol dir: vacances, piscina, platja, amics, llibres... Tot són bones notícies. Millor dit, ho són quan tens una llarga llista de llibres per gaudir i tens zero preocupacions. Ja sé que és una situació molt comuna i SEGURAMENT ARA ESTÀS DESESPERAD@ PERQUÈ A LA LLIBRERIA HI HAN TANTS LLIBRES QUE, QUE, QUE... No passa res, tranquil·litat, respirem, tinc una solució molt efectiva. Voleu saber quina? Sé que ho voleu. Esteu impacients. Aquí ve... Ja quasi...

LLISTA DE LLIBRES PER L'ESTIU 2018 (o qualsevol estiu, que no cunda el pánico!)

Comencem molt fort amb una saga que m'ha tingut enamorada tot l'any i que a més és SÚPER econòmica (cap dels 5 llibres passa dels 10 €)... Hush, Hush de Becca Fitzpatrick! Es tracta d’una saga carregada de suspens, fantasia, amor, conspiracions i problemes entre dues espècies que no són gaire diferents. Tot ens ho explica la Nora, una noia que va a l'institut amb la seva millor amiga, viu amb la seva mare i tot el que l'envolta és del més normal (té una arxienemiga i tot!!) però, és clar, tot canvia quan coneix en Patch. Des del principi ella sent que alguna cosa falla en ell, però no és fins que està totalment enamorada que s'adona que està enfonsada en un món d'àngels caiguts del cel, Nefilim, controls mentals... i que a sobre està en perill de mort CONSTANT!! Com no llegir-lo per voler saber què passa amb ells!!! Com!?


Seguim amb una altra saga/trilogia (és que és genial quan la historia no acaba amb un llibre sinó que en tens més!!) súper increïble i famosa... El corredor del laberinto, The maze runner, El corredor del laberint, o com vulgueu dir-li de James Dasher. Hi ha les pel·lícules, ho sé. Però segurament no t'has llegit els llibres i, creu-me quan et dic, que t'estàs perdent un munt d'informació que dóna vida a la història. Ni tan sols el final de la pel·lícula és el mateix que al llibre! Quan en Thomas es desperta a l'ascensor, l'únic que recorda és el seu nom. Està envoltat de nois desconeguts que, com ell, tampoc recorden res del seu passat. Més enllà dels murs de pedra que s'aixequen envoltant la Clariana, hi ha el Laberint, sense límits i sempre canviant. Cada matí, en obrir-se les portes, els corredors busquen una sortida. Mai ningú ha sobreviscut una nit a dins.


I per últim... Tu i jo, ara i aquí de Jay Asher i Carolyn Mackler! No cal que oculteu la vostra emoció. L'autor de 13 reasons why té llibres genials. No em creieu? Doncs... Són els inicis de l’era internet i l'Emma rep una connexió gratuïta. Només connectar-se, la seva pàgina de Facebook apareix a la pantalla. Però... Facebook encara no s'ha inventat. Ella i en Josh, el seu millor amic, veuen com seran d'aquí a quinze anys. Naturalment, es queden desconcertats. Què caram vol dir m'agrada i sol·licitud d'amistat? Parelles, feines, cases, fills... tot és al Facebook! I cada vegada que actualitzen les seves pàgines personals, el seu futur canvia. A partir d'ara, tot el que facin al present, ho veuran reflectit en el seu perfil del futur.

I fins aquí les recomanacions! Passeu un bon estiu, una bona lectura, una bona vida! Ens llegim dintre de dos mesos

Comentaris

FITXES DE LECTURA

Hecho con Padlet